Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Sep 19, 21:30

2023. augusztus 17-án szombaton, újból „EDU és LEÓ Emléktorna” Kispaládon, immár harmadik alkalommal

  • Közzétéve Helyi hírek

Edu és Leó emléke ott van, a Kispaládi focipálya minden egyes fűszálában! 2023. augusztus 17.-án szombaton, újból „EDU és LEÓ Emléktorna” Kispaládon, immár harmadik alkalommal!

eduleo

Az Algács család, soha nem fogja feledni imádott hozzátartozóit, a Szatmári labdarúgás történetének két ikonját Algács Edgárt, és Algács Tibort, EDUT és LEÓT. Mai napig igazi példaképek Ők a térség futballkedvelői körében, s bármennyire is hihetetlen, immár harmadik alkalommal  fognak rájuk a focival emlékezni. hihetetlen, hogy rohan az idő………..Algács Márk megosztotta velünk, hogy az idei évben, a Kispalád, a Tiszakóród, a Nábrád, és az Uszkai Fiuk csapatai lesznek az egyben jótékonysági célokat is szolgáló Emléktorna résztvevői. Természetesen a szervezők hálás szívvel köszönik azoknak a csapatoknak akik elfogadták az invitálást, s nem feledik Eduékat……………… 

Mindenesetre, természetesen minden sportbarátot, nagy szeretettel és tisztelettel várnak 2023. augusztus 17.-én Kispaládra, a III. „EDU és LEÓ Emléktorna” mérkőzéseire !   

Egészen biztos vagyok abban, hogy maradandó sport élménnyel gazdagodhat minden résztvevője, s minden nézője az Emléktornának s EDU és LEÓ most is, szerető szívvel tekintenek le odaföntről, a rájuk emlékezőkre !  De ahogy a cikkem címében is írtam, Edu és Leó emléke ott van, a Kispaládi focipálya minden egyes fűszálában !

Papp Attila /Papsi/

Hová, merre a hétvégén?

kert

 

 

 

 

 

Hová, merre a hétvégén?

kert