Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Oct 20, 20:26

Majális Beregdarócon - 2018. május 5. (szombat)

  • Közzétéve Helyi hírek

Korán kezdődik a majális Beregdarócon, mert a szokásoknak megfelelően már 6.00-kor a horgászversennyel nyitnak a Beregsurány felé vezető út melletti bányatónál.

beregdaroc majalis

Hivatalosan a rendezvény kezdete 13.00-ra van meghirdetve, akkor lesz majd a pörköltkészítő verseny zsűrizése, amelyre több csapat is benevezett.

A megnyitó után estig a mulatós muzsikáé a főszerep, a község rendezvényterén, az iskola mögött felállított óriásszínpadra folyamatosan érkeznek majd a fellépők. 

A sort a feltörekvő helyi tehetség, Kakas Milán nyitja, majd a Dupla Kávé, V-Zoy, Kis Grofó, Csocsesz és Burai Krisztián következik. Beregdaróc majálisa Retró Disco-val zárul.

A szervezők nem feledkeztem meg a családokról sem, a gyerekeket rengeteg különféle játékok arzenálja várja majd, és vásárlóhatók lesznek a majálishoz kapcsolódó ételek, lángos, kürtőskalács, fagyi, vattacukor és büfésor... stb

Az idei rendezvényhez kapcsolódóan Beregdaróc Önkormányzata támogatni kívánja testvér-településük Gyepes könyvtárának építését, ezért egy jelképes összegű belépőjegyet 500 Ft-ot szednek majd a nem helybeli 14 éven felüli majálisozóktól. Ennek bevétele erre a magasztos célra teljes összegben a testvér-településnek lesz átadva.

bdmajalis

 

 

 

kert