A Fenyves Szálloda cukrásza a világ legjobbjai között
- Írta: Fenyves
- Közzétéve Helyi hírek
A Fenyves Szálloda és Konferencia Központ éttermének cukrásza Kézi Sára a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Cukrász és Szakács válogatottját erősíti!
fotó: Fenyves Szálloda és Konferencia Központ
Jelenleg Riminiben, a WACS Global Pastry Európai döntőjében folynak a versenyek, amelyek tétje a kvalifikáció a 2020-ban Szentpéterváron megrendezésre kerülő világbajnokságra.
A Fenyves Szálloda és Konferencia Központ éttermének cukrásza Kézi Sára, valamint az Avalon Park Resort cukrásza Nagy Csaba a Cukrász Világbajnokság Európai selejtezőjében kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, melyet a zsűri arany minősítéssel díjazott, ezzel sikeresen kvalifikálták magukat a világbajnokságra!
A képen látható munkájuk a világversenyeken rendre élen végző északi országok elismerését is kivívta: