DAP online ADS KV 1200x150 1016

Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Oct 22, 19:02

Őrizetben a drogot áruló ököritófülpösi család

  • Közzétéve Kék hírek

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a 37 éves ököritófülpösi A. B., a 18 éves K. E. és a 39 éves J. N. ellen.

okorito

Az adatok szerint az elmúlt időszakban a férfi élettársával és nevelt fiával rendszeresen bódító hatású anyagot árusított vevőkörüknek. Amikor a családfő nem ért rá, akkor a nő és a fiú szolgálta ki a vásárlókat. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága és a Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai összehangolt akció keretében Vaján fogták el A. B.-t és nevelt fiát, K. E.-t. A 37 éves férfi autójában a nyomozók 104,85 gramm droggyanús anyagot és több mint kétmillió forintot találtak és foglaltak le.

A nőt közös lakóhelyükön fogták el, ahol a rendőrök kutatást tartottak, és további 99,51 gramm kábítószergyanús anyagot, valamint a kiméréshez és porciózáshoz szükséges digitális mérleget és csomagolóanyagokat foglaltak le. A nyomozók a vagyonvisszaszerzés érdekében a pénzen túl lefoglaltak egy Audi A6 személygépkocsit is.

A rendőrök a három gyanúsítottat kihallgatásukat követően őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatásukat.

kert

 

 

DAP online ADS KV 700x700 1016

 

kert