Bejelentkezés
Frissítve: 2025 Aug 11, 20:09

Ötven csapat mérte össze kolbászkészítő tudását Szamoskéren

  • Közzétéve Kultúra

Hagyományos fateknőben készül a legjobb kolbász, és a húst tilos megmosni vagy beáztatni - ilyen trükköket lehetett tanulni az ötödik Szamoskéri KolbÁSZoláson.

szamosker

 

Ötven csapat indult a versenyen, érkeztek Lengyelországból és Romániából is. A nagy hideg ellen pedig pálinkával és forralt borral védekeztek. A leghosszabb, a legvastagabb és a legfinomabb kolbászt is díjazták:

MK OSP statik ADS 700x700 0801

Helyi reklám, kattintson a képre!!
Már Sushi is kapható az Európai-Kínai ételek éttermében
Vásárosnaményban a Rákóczi park oldalában
a Polgármesteri Hivatallal szemben! 

szusid