Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Sep 23, 7:08

Öt új tűzoltó kezdte meg szolgálatát Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

  • Közzétéve Helyi hírek

Két tiszttel és három tiszthelyettessel bővült a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság állománya.

IMG 0498

A frissen szolgálatba állók Nagy József tű. ezredestől vehették át kinevezési parancsaikat hétfő délelőtt a megyei igazgatóságon.

IMG 0507

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója július elsejétől kinevezte a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság állományába rajparancsnoki beosztásba Pták Krisztián tű. hadnagyot, a Fehérgyarmati Katasztrófavédelmi Kirendeltség hatósági osztályára pedig főelőadói beosztásba Gergorics János tű. hadnagyot.

IMG 0504

Továbbá, kinevezte a megye hivatásos állományába azt a három tiszthelyettest, akik pénteken tették le esküjüket Varga Béla tű. ezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója előtt a fővárosi kibocsájtó ünnepségen.

IMG 0506

Így, a Kisvárdai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság állományába került beosztott tűzoltónak Batta Béla tű. őrmester, a Záhonyi Katasztrófavédelmi Őrsre Farkas Zsolt tű. őrmester és a Mátészalkai Hivatásos Tűzoltóparancsnokságon teljesít a jövőben szolgálatot Rácz Patrik tű. őrmester.

IMG 0508

Tudósító-fotó: Dóka Imre tű. főhadnagy, Szabolcs MKI

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

 

 

 

Hová, merre a hétvégén?

kert