Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Sep 23, 7:08

Harangszenteléssel kezdődik a ''Szeresd a falud 2.'' rendezvény Gulácson 2016. augusztus 5-én

  • Közzétéve Helyi hírek

Különleges apropója lesz az idei gulácsi "Szeresd a falud" rendezvénynek Gulácson 2016. augusztus 5-én, a helyi iskola udvarában.

Gulacs

Gulács és a felvidéki Csicser község már több évtizede jó kapcsolatot ápol egymással, rendszeresen részt vesznek egymás rendezvényein és a lakosság körében is alakultak ki családi barátságok. A két testvértelepülés úgy döntött, hogy a tavalyi után második alkalommal megtartott gulácsi "Szeresd a falud" rendezvényén megerősítik a testvérközségi megállapodást.

Közvetlenü a rendezvény megnyitója után kerül majd sor ezen megállapodás megerősítésére, majd a község lakosai köszöntik Gulács legidősebb és legfiatalabb polgárát.

Az ünnepség a helyi temetőben folytatódik ahol a történelmi egyházak képviselői megáldják és megszentelik a község lélekharangját.

A finom beregi és felvidéki ételekből álló ebéd után a Nóta TV sztárjai foglalják el a színpadot. Két híres előadót sikerült a szervező Gulács Önkormányzatnak elhozni a faluba. Először Kis Grofó lép fel, majd a helyi civil szervezetek és a gulácsi gyerekek fellépése után a sztárpáros Jolly és Suzzy koncertje következik.

Dobos Evelin gyönyörű hangját a Felső-Tisza vidékén a falunapok látogatói már ismerik, végre otthon is be tudja mutatni zenei tehetségét. Evelint az akusztikus hangszereken játszó Agyag Banda koncertje követi.

Az este nyolc óra igazi meglepetést tartogat a rendezvényre látogatóknak. Az elmúlt év sikeres párosa, a klipjeivel legnagyobb videómegosztó portálon a többmilliós nézettséggel rendelkező Horváth Tamás és Raul szórakoztatja a közönséget mulatós zenéjével.

A rendezvény záró programja utcabál kifulladásig a Gulácson már elmaradhatatlan tűzijátékkal. Az utcabálra Debreceni Zsolt szolgáltatja a zenét.

meghívó belső

 

 

 

Hová, merre a hétvégén?

kert