Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Sep 23, 7:08

''itt van a vége, tudom hogy ennyi...'' PSD

  • Közzétéve Helyi hírek

Új dallal érkezett a napokban a fehérgyarmati művész, dalszerző: PSD.

zpsd11

A klippremier a hét elején volt, mégis már több ezren letöltötték a Youtube oldalon a „Megetted az életemet” c. dalt. PSD sikere töretlennek látszik, folyamatosan új stílussal kápráztatja el a közönséget. A folyamatos megújulásról, és a videoklip hihetetlen minőségéről kérdeztük.

Minek köszönhető ez az új stílus?

- Nincs új stílus, és nincs régi sem. Igazság szerint minden dalom más, más érzés, más megvalósítás. Örülök, mert egyre több levelet kapok ezzel kapcsolatban. Boldog vagyok, hogy az emberek felfigyelnek rá, hogy nem követek semmilyen sémát, csak dalok formájában másolom ki magamból a gondolataimat, érzéseimet, tapasztalataimat.

Akkor ez most azt jelenti, hogy volt a közelmúltban egy szerelmi csalódásod?

- Jogos a feltételezés, de nem. Ez a dal egy régen megírt dal, csak még most került publikálásra.

zpsd111

Laikus szemmel is látható, hogy egyre jobb minőségű videókkal érkezel. Ez minek köszönhető?

- Ez többek között annak, hogy folyamatosan fejlődünk. Nagyon büszke vagyok arra a képanyagra amit most hozni tudtunk, hiszen mi már a FULLHD felett, úgynevezett 4k-s minőségben/méretben dolgozunk. A jövőben egyre komolyabb videoklippek várhatóak tőlem, és őszintén szólva, már várom, hogy ebben is kiélhessük a kreativitásunkat. Emellett meg kell, hogy említsem, hiszen még is ez a fő vonal, hogy a dal hihetetlenül jól szól, merem állítani, hogy újra világszínvonalú keverést hajtott végre Simon Bálint barátom.

Mennyire ugrott meg a rajongók száma az új dallal?

- Egyre többen vagyunk. Egyre többen érzik ezt az egészet. Egyébként minden egyes új dalomnál egyre többen csatlakoznak, és egyre több levelet kapok. Kivétel nélkül szinte minden levél pozitív, és amennyire tehetem, mindig megpróbálok ezekre válaszolni is. Szóval az úton, már egyre többen haladunk. Ezúton is köszönöm mindenkinek!

 

 

 

Hová, merre a hétvégén?

kert