Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Sep 23, 21:16

Aerobic tábor a beregdaróci Hét Csillag Üdülő és Konferencia Központban

  • Közzétéve Helyi hírek

Az idén 3. alkalommal közel 50 fő részvételével került megrendezésre az az aerobic tábor, melynek a hagyományok szerint a beregdaróci Hét Csillag Üdülő és Konferencia Központ biztosított helyszínt.

vizi1

A három nap alatt számtalan aerobic és fitness foglalkozásokon vehettek részt az érdeklődők. Az órarendben szerepelt a dance aerobic, step aerobic, alakformáló óra, cross tréning, jóga, dinamikus jóga, soft ball, és aqua fitness egyaránt.

vizi2

A fizikai terhelés mellett a lelki feltöltődésre is lehetőség adódott, hiszen a meditáció, csoportos hangtálterápia is nagyon népszerű elfoglaltságnak tűnt.

Mindezek mellett a spirituális útmutatás (angyalkártya segítségével), a masszázs és a kiropraktika iránt is maximális érdeklődés volt tapasztalható.

vizi3

A helyszín nyújtotta kiváló lehetőség mellett kiemelt szempont volt, a megye legprofibb szakemberei tartsanak órákat/foglalkozásokat a táborban.

A team tagjai: Illés Ilcsy (Nyíregyháza), Köblösné Demeter Andrea (Mátészalka), Lakatos Andrea (Nyírbátor), Temesi Éva (Vásárosnamény), Hankovszkiné Medve Mónika (Vásárosnamény), Faragó János (Vásárosnamény), Szilágyi Ádám (Nyíregyháza), Kovácsné Anikó (Mátészalka), Potyók Judit (Nyíregyháza), Szilárdfiné Kiss Katalin (Tákos).

andi 1

crosscsoportdancedance1pilates

Illés Ilcsy, szervező

 

 

 

Hová, merre a hétvégén?

kert