Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Oct 7, 7:15

Oszlopnak ütközött és felborult egy személygépkocsi Aranyosapátiban

  • Közzétéve Helyi hírek

Az iskola irányából tartott egy személygépkocsi Aranyosapátiban a Kossuth Lajos utcában, amikor az Esze Tamás utcai kereszteződés után a leszűkült úttesnél eddig ismeretlen okból nekicsapódott egy oszlopnak.

oszlopnak utkozott egy szemelygepkocsi aranyosapatiban moricz csabaFotók: Móricz Csaba/FrissMédia

Az ütközés erejétől az oszlop kidőlt, és a személygépkocsi felborult miközben nekiütközött egy kerítésnek is. Úgy tudjuk a gépjárműben ketten utaztak, mindkettőjük megsérült, őket a mentők kórházba szállították.

Az elektromos vezeték és gázcsonk is megsérülhetett

A kidőlt oszlop összeköttetésben volt az elektromos vezetékek oszlopaival, a legközelebbi szintén megsérült, valamint a kerítés mögötti gázcsonk is megsérülhetett, ezért mindkét szolgáltató szakembereit a helyszínre hívták.

oszlopnak utkozott egy szemelygepkocsi aranyosapatiban moricz csaba 004

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére, a kiérkező segítők és a szolgáltatók gépjárművei elfoglalták a szűk utcát, kerülni az Esze Tamás úton lehetett.

oszlopnak utkozott egy szemelygepkocsi aranyosapatiban moricz csaba 005oszlopnak utkozott egy szemelygepkocsi aranyosapatiban moricz csaba 006oszlopnak utkozott egy szemelygepkocsi aranyosapatiban moricz csaba 009

oszlopnak utkozott egy szemelygepkocsi aranyosapatiban moricz csaba 011oszlopnak utkozott egy szemelygepkocsi aranyosapatiban moricz csaba 013oszlopnak utkozott egy szemelygepkocsi aranyosapatiban moricz csaba 016oszlopnak utkozott egy szemelygepkocsi aranyosapatiban moricz csaba 020

 

 

 

 

Hová, merre a hétvégén?

kert