Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Oct 6, 22:07

Raktárépület kialakítása és eszközbeszerzés Nyírbogdányban

  • Közzétéve Helyi hírek

Nyírbogdány Község Önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében a Nemzetgazdasági Minisztérium Regionális Fejlesztési Operatív Programok Irányító Hatósága által meghirdetett Helyi gazdaságfejlesztés elnevezésű pályázati konstrukcióban 200 millió forint európai uniós vissza nem térítendő támogatást nyert.

nyirbogdan onkormanyzat polgarmesteri hivatal

A pályázati felhívásra a Nyírbogdány Község Önkormányzata 2019.09.30-án nyújtotta be támogatási igényét. A megvalósítás 2022.04.28-án fejeződik be, viszont a projekt beruházása már megvalósításra került. A projekt azonosítószáma TOP-1.1.3-15-SB1-2019-00047. A fejlesztés célja volt az új raktárépület kialakítása, valamint a raktárépületbe eszközök kerültek beszerzésre. A projekt célja a helyi gazdaság fejlesztése, potenciáljának növelése, a munkahelyteremtés és a közfoglalkoztatás kiváltása. Az épület kialakítása régóta célként fogalmazódott meg a képviselő testület tagjaiban, melynek anyagi forrásait sikeres pályázatot követően Európai Uniós források biztosították.

A beruházásnak köszönhetően a helyi gazdasági életre pozitív hatást gyakorol, mely a helyi település eltartó-képességet stabilizálja, illetve növeli. Megvalósult piactér és a raktárépület kialakítása.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

A projektről bővebb információt a www.nyirbogdany.hu oldalon olvashatnak.

 

 

 

 

Hová, merre a hétvégén?

kert