Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 9, 12:10

Sárszentlőrinc község önkormányzat épületeinek energetikai korszerűsítése

  • Közzétéve Helyi hírek

Sárszentlőrinc Község Önkormányzat a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében a Nemzetgazdasági Minisztérium Regionális Fejlesztési Operatív Programok Irányító Hatósága által meghirdetett Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése elnevezésű pályázati konstrukcióban 80,39 millió forint európai uniós vissza nem térítendő támogatást nyert.

A pályázati felhívásra Sárszentlőrinc Község Önkormányzat 2018.08.30.-án nyújtotta be támogatási igényét. A megvalósítás befejeződött. A projekt azonosítószáma TOP-3.2.1-16-TL1-2018-00001. Az ingatlan Sárszentlőrinc belterületén található Önkormányzati tulajdonban lévő középület Polgármesteri hivatal (7047 Sárszentlőrinc, Petőfi utca 22. hrsz.: 300). Az épület szerkezetileg jó állapotban volt, a tervezett energetikai korszerűsítések elvégzésére alkalmas volt. A projekt megvalósítása azért volt szükséges, mivel a működési költségek nagyon magasak voltak, így az épület fenntartása sokszor nehézségekbe ütközött. Az épület felújítása régóta célként fogalmazódott meg a képviselő testület tagjaiban, melynek anyagi forrásai sikeres pályázatot követően Európai Uniós forrásból vált biztosítottá. A megvalósult fejlesztésnek köszönhetően az épület energetikai tulajdonságainak javítása, gazdaságosabb működés elérése vált valóra. A projekt 80,39 millió forint európai uniós vissza nem térítendő támogatás segítségével jött létre.

A beruházásnak köszönhetően a fűtési rendszer korszerűsítése, nyílászárók cseréje, az épületek külső szigetelése, valamint akadálymentesítés és napelemes rendszer telepítése valósult meg, melyeknek köszönhetően az épület közüzemi számlái is jelentősen csökkenek.

fejlesztési alapA projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.

A projektről bővebb információt a http:// http://www.sarszentlorinc.hu// oldalon olvashatnak.

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280