Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 20, 10:40

Műszaki mentések, tűzoltások hétfőn - a tűzoltók hírei

  • Közzétéve Helyi hírek

Lesodródott az úttestről, egy parkoló személygépkocsinak ütközött, majd az árokban, az oldalára borulva állt meg tegnap délután egy kistehergépkocsi az őri Rákóczi Ferenc utcában.

or

A járműben csak a sofőr utazott, sérülést nem szenvedett. A mátészalkai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd kerekeire állították, a forgalmi akadályt megszüntették

Hétfő kora hajnalban teljes terjedelmében égett egy személygépkocsi a szakolyi Bem utcában. A helyi önkormányzati és önkéntes tűzoltók egy gyorssugárral fékezték meg a lángokat. Vélhetően elektromos zárlat miatt keletkezett a tűz. Személyi sérülés nem történt.

Vakolatdarabok hullottak a járdára a nyíregyházi Hősök terénél, egy lakatlan, kétszintes épület homlokzatáról. A helyi hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétrával, kéziszerszámokkal távolították el a meglazult, a gyalogosforgalomra veszélyt jelentő vakolatrészeket. Személyi sérülés nem történt.

Fél hektáron égett a száraz fű és bozótos Tiszavasváriban, az Attila utcánál. A helyi önkormányzati tűzoltók gyorssugárral, puttonyfecskendővel és kéziszerszámokkal fékezték meg a szabadtéri lángokat.

Éjszaka árokba borult egy személygépkocsi a 4-es főút 332-es kilométerszelvényénél, Tuzsér térségében. A záhonyi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek. 

Rutkai-Dér Vivien tűzoltó főhadnagy szóvivő

Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280