Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Oct 5, 20:55

Elsodort egy embert a vonat Kisvárdán

  • Közzétéve Helyi hírek

A Záhonyból Debrecenbe 5:20-kor elindult vonat (6239) elsodort egy embert Kisvárdánál - tudatta a MÁVINFORM.

KisvardaaFotó: D.J./Traffipax Kisvárda

A helyszínelés végéig – várhatóan reggel 8 óráig - egy vágányon szünetel a forgalom Kisvárda és Fényeslitke között, emiatt 5-15 perccel hosszabb menetidőre lehet számítani a Nyíregyháza-Záhony szakaszon.

Hová, merre a hétvégén?

kert

 

Késések

A Záhonyból a Nyugati pályaudvarra 5:30-kor elindult Nyírség InterCity (IC 619) a balesetben érintett vonat mögött haladt, emiatt Fényeslitkére visszatér és onnan a másik vágányon folytatja útját. Jelentősen nőhet a menetideje.

A balesetben érintett vonat (6239) utasait egy másik vonatra szállítják át a Katasztrófavédelem munkatársai segítségével.

Elsodort egy embert a Záhonyból Debrecenbe közlekedő vonat a kisvárdai vasútállomástól nagyjából fél kilométerre - közölte a Katasztrófavédelem

A város hivatásos tűzoltói gyalog közelítették meg a helyszínt, és a Fényeslitkéről érkező mentesítő szerelvényre segítenek átszállni a vonat utasainak.

Az esethez mentő is érkezett

A vasúttársaság tájékoztatása szerint a helyszínelés végéig egy vágányon szünetel a forgalom Kisvárda és Fényeslitke között, emiatt hosszabb menetidőre lehet számítani a Nyíregyháza-Záhony szakaszon.

 

 

 

 

Hová, merre a hétvégén?

kert