Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Sep 20, 12:16

Balesetek, tűzesetek szerdán - a tűzoltók hírei

  • Közzétéve Helyi hírek

Balesetek miatt is voltak tűzoltói beavatkozások szerdán.

batorc

 

Tűzoltások:

Nyolc darab körbála égett egy gyulatanyai szarvasmarhatelepen. A tűz fóliával letakart, depózott lucernatakarmányt veszélyeztetett. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók három gyorssugárral és a telephely munkagépeinek segítségével megfékezték a lángokat. A munkagépekkel az eloltott takarmányt egy gödörbe helyezték, amit az egységek vízzel elárasztottak. Személyi sérülés nem történt.

Dombrádon, az Ady Endre utcai kertek végében, szabadterületen lángolt száraz fű négyszáz négyzetméteren. A tiszalöki Akácfa utcában és a tiszaszentmártoni Petőfi úton kétszáz-kétszáz négyzetméteren keletkezett szabadtéri tűz. A helyszíneken a kisvárdai és záhonyi hivatásos, valamint a tiszavasvári önkormányzati tűzoltók fékezték meg a lángokat vízsugarakkal, puttonyfecskendőkkel, kéziszerszámokkal.

Tűz keletkezett egy felújítás alatt álló nyírbátori üzletnél tegnap délután. A Kossuth Lajos utcai épület tetőszerkezete izzott hatvan négyzetméteren. A helyi és mátészalkai hivatásos tűzoltókat riasztották az esethez. Az egységek két vízsugárral, kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. Személyi sérülés nem történt.

Ágymatrac égett tegnap este egy tuzséri családi ház udvarán. A záhonyi hivatásos tűzoltók egy gyorssugárral avatkoztak be. Személyi sérülés, lakosságvédelmi intézkedés nem történt. A tűz a környezetére veszélyt nem jelentett.

Műszaki mentések:

Úttestre dőlt, nagy méretű faágat távolítottak el tegnap reggel a nyíregyházi hivatásos tűzoltók városukban, a Moszkva utcában.

Egymásba rohant két személygépkocsi a 493-as úton, Nyírbátor közelében. Az autókban összesen négyen utaztak, az egyik járműbe egy, a másikba két ember beszorult. A nyírbátori és baktalórántházi hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki őket, majd kiemelték a járművekből és átadták a mentőknek. A beavatkozás idejére teljes útzár volt érvényben az érintett szakaszon.

Két személygépkocsi ütközött össze a balsai Rákóczi utca elején. Az egyik jármű az oldalára borult és egy lakóház kerítésének ütközött, a másik gépkocsi a közúton forgalmi akadályt képezett. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd a rendőrségi helyszínelést követően drótkötél segítségével az oldalára borult személygépkocsit kerekeire állították. 

Négy méter mély kútba esett egy macska a szakolyi Mihálydi utcában. Az állat egyedül nem tudott kimászni. A helyi önkormányzati tűzoltók dugólétra segítségével felhozták a macskát a kútból és átadták gazdájának.

Hová, merre a hétvégén?

kert

 

 

 

 

 

Hová, merre a hétvégén?

kert