Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Sep 19, 21:30

Szalagkorlátot tarolt a kamion az M3-ason - a tűzoltók hírei

  • Közzétéve Helyi hírek

Balesetek és szabadtéri tüzek miatt is vonultak szerdán a tűzoltók Szabolcs-Szatmár-Beregben.

kamion

 

 

Defektet kapott egy nyerges vontató tegnap az M3-as autópálya 194-es kilométerszelvényénél, a Budapest felé vezető oldalon, Hajdúnánás térségében. A jármű ennek következtében nekicsapódott a szalagkorlátnak, amelyet száz méter hosszan megrongált. A kukoricacsuhét szállító kamiont a nyíregyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították, az úttestre kifolyt üzemanyagot az egység felitató anyaggal semlegesítette. A beavatkozás idejére az autópálya mindkét belső forgalmi sávját lezárták. Személyi sérülés nem történt.

Kitört a bal első kereke egy személygépkocsinak a kisvárdai Várday István utcában. A helyi hivatásos tűzoltók szüntették meg a közúti akadályt, személyi sérülés nem történt.

Lehasadt, forgalmi akadályt képező faágat távolítottak el motoros láncfűrésszel a nyíregyházi hivatásos tűzoltók városukban, a Korányi Frigyes utcáról. 

Háromszáz négyzetméteren lángolt a száraz fű egy nyírparasznyai üres telken, a Rákóczi utcában szerdán. A tiszarádi Szabadság téren ötven négyzetméteren égett az aljnövényzet. A helyszíneken a mátészalkai hivatásos és az ibrányi önkormányzati tűzoltók egy-egy gyorssugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a szabadtéri lángokat. 

Hová, merre a hétvégén?

kert

 

 

 

 

Hová, merre a hétvégén?

kert