Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Oct 4, 15:40

Szavják András Táncklub: Új tanév, új lehetőségek

  • Közzétéve Helyi hírek

A Szavják András Táncklub új tanéve szeptemberben nagy lendülettel indult, és idén még több újdonsággal várja a táncolni vágyókat Vásárosnaményban, Fehérgyarmaton, Fábiánházán és Edelényben.

tanc

A társastánc mellett már hip-hop és balett órák is indulnak, melyeket elismert oktatók vezetnek. A hip-hop órákon Nagy Noémi, a balett csoportokban pedig Libák Alexandra vezeti be a résztvevőket a tánc világába, így mindenki megtalálhatja a számára leginkább testhezálló stílust.

"A tánc nem csak mozgás, hanem egy életérzés" – vallja Szavják András, a klub alapítója és vezetője. A tánc erejével nemcsak a testet fejleszthetjük, de a szellemet is frissen tartja, közösséget teremt és önkifejezésre is lehetőséget nyújt.

Minden korosztály számára nyitott táncoktatás

A Szavják András Táncklub nemcsak a kezdő táncosokat várja, hanem azokat is, akik már gyakorlottabbak a mozgásban. 3-tól 99 éves korig bárki csatlakozhat, hiszen a tánc minden korosztály számára elérhető. Nincs szükség táncpartnerre, és az előzetes tapasztalat sem feltétel. Az órákon mindenki a saját ütemében fejlődhet, legyen szó társastáncról, hip-hopról vagy balettról.

tanca

Izgalmas programokkal várunk mindenkit!

A Táncklub nemcsak az órákon, hanem egész évben különféle rendezvényeken is lehetőséget biztosít a tánc élvezetére. A klub folyamatosan szervez programokat, amelyekre nagy szeretettel vár mindenkit.

A következő rendezvényeink: 

2024. október 25.: HALLOWEEN NIGHT TÁNCEST ÉS WORKSHOP

tancc

2024. november 9.: NEKED TÁNCOLOK JÓTÉKONYSÁGI BATYUS BÁL Gulácson a Művelődési Házban.

tancd

2024. december 5.: WINTER IS COMING – MIKULÁS PARTY

2024. december 13.: NEKED TÁNCOLOK GÁLAEST

tance

Élőzenés Táncos Show Vásárosnaményban a Művelődési Központban. Egy lenyűgöző gálaműsor, ahol hazai sztárok és művészek is fellépnek élő zenével és táncos produkciókkal, a táncklub tanítványaival, hogy közösen varázsolják el a közönséget.

A Szavják András Táncklub tárt karokkal vár mindenkit, aki szeretne táncolni és egy barátságos, támogató közösség tagja lenni. Jelentkezés az órákra és további információk a www.szavjakandras.hu oldalon, ahol online regisztrálhatsz is! Ne hagyd ki, és légy részese a tánc varázslatának!

Elérhetőségek:

Helyszínek: Vásárosnamény, Fehérgyarmat, Fábiánháza, Edelény

Telefonszám: +36-20-326-6403

Weboldal: https://szavjakandras.hu/

 

 

 

 

Hová, merre a hétvégén?

kert