Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Oct 4, 15:40

Halálos baleset történt Biriben

  • Közzétéve Helyi hírek

Fekete reggelek állnak mögöttünk Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében, szerda reggel egy fiatal motoros lelte halálát Nyíregyházán, és a ma reggeli Biriben történt frontális baleset is halálos áldozatot követelt.

biriafotók: Móricz Csaba/FrissMédia

Frontálisan ütközött egy kisteherautó és egy személygépkocsi Biri határában, a Fő út Balkány felé vezető oldalán. A nyíradonyi hivatásos és a szakolyi önkormányzati tűzoltók feszítővágó segítségével egy embert kiemelnek a járműből. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. - szólt a Katasztrófavédelem közleménye.

birib

A FrissMédia úgy tudja, Balkány felől tartott hazafelé az a Suzuki, amelynek vezetője egy kamion előzésébe kezdett még a települést jelző tábla előtt. A helyiek úgy tudják, hogy az előzésben egy másik személygépkocsi is részt vett, de az még be tudott húzódni a saját forgalmi sávjába. A Suzuki vezetőjének erre azonban esélye sem volt.

biric

Bár a Nagykálló felől érkező kistehergépkocsi próbálta elkerülni az ütközést, a helyhiány miatt ez nem sikerült. Az ütközés hatalmas erejű volt; gyakorlatilag a kisebb autó eleje és utastere teljesen megsemmisült.

birid

A szakolyi és a nyíradonyi tűzoltók feszítővágó berendezésekkel szabadították ki az eszméletlen férfit, majd azonnal megkezdték az újraélesztését. Azonban a férfi olyan súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

birie

 

 

 

 

Hová, merre a hétvégén?

kert