Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Oct 7, 7:15

Családi házban és melléképületben keletkezett tűz Nyírbátorban és Komorón - a tűzoltók hírei

  • Közzétéve Helyi hírek

Heverő, rajta ruhák égtek egy nyírbátori, Szegfű utcai családi ház előszobájában vasárnap reggel.

autotuzIllusztráció!

A lángokat a helyi hivatásos tűzoltók fékezték meg egy vízsugárral, kéziszerszámokkal. Az egységek a tűzoltás után átszellőztették az ingatlant, amely a tűz következtében lakhatatlanná vált. Az ott élő három ember elhelyezéséről átmenetileg gondoskodnak, személyi sérülés nem történt.

Melléképület, benne egy személygépkocsi égett teljes terjedelmében a kömörői Nagyari utcában tegnap. A harminc négyzetméteres, lakóingatlantól külön álló épülethez két járművel a fehérgyarmati hivatásos tűzoltók vonultak. Az egységek gyorssugarakkal, kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. Személyi sérülés nem történt.

Hat méter mély kútba esett egy nagy testű kutya a gávavencsellői Kerítő utca végénél. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók dugólétra és mentőkötél segítségével mentették ki az ebet, majd átadták egy állatvédő egyesület munkatársának.

Úttestre dőlt fákat távolítottak el motoros láncfűrészekkel a baktalórántházi hivatásos és a tiszavasvári önkormányzati tűzoltók a 4107-es útról, Rohod térségében és a 3634-es útról, Tiszaeszlár térségében.

Rutkai-Dér Vivien tűzoltó főhadnagy, szóvivő

Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

 

 

 

 

Hová, merre a hétvégén?

kert