Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 28, 6:42

Gépkocsira szakadt egy fa ága Vásárosnaményban - a Katasztrófavédelem hírei

  • Közzétéve Helyi hírek

Parkoló gépkocsira szakadt egy nagyméretű fa ága a délutáni órákban Vásárosnaményban, a Tamási Áron utcában. Személyi sérülés nem történt.

tuzolto 2illusztráció!

A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrész segítségével szabadították ki a járművet az ág fogságából. A gépkocsiban anyagi kár nem keletkezett. 


Kigyulladt egy elektromos kapcsolószekrény péntek délután egy társasház földszintjén Tiszavasváriban, az Ady Endre utcában, ahol a lángok egy bejárati ajtóra is átterjedtek. A hajdúnánási, a nyíregyházi hivatásos, valamint a tiszavasvári önkormányzati tűzoltók oltották el a lángokat, majd a füsttel telítődött lépcsőházat túlnyomásos ventilátorral átszellőztették. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség. 


Két személygépkocsi ütközött össze péntek délután Nyíregyházán, a Szent István és Ady Endre utcák kereszteződésében. A balesetben senki nem sérült meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépkocsikat áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. 

Dóka Imre tű. főhadnagy megyei szóvivő

SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280