Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Sep 21, 10:51

Óvodások ismerkedtek az iskolapadokkal Aranyosapátiban, az Iskolanyitogató rendezvényen

  • Közzétéve Helyi hírek

Az " I S K O L A N Y I T O G A T Ó " iskolánk hagyományos, minden tanévben megrendezésre kerülő programja.

 aa

A leendő első osztályosoknak, az óvodának lehetőséget biztosítunk arra, hogy megismerkedhessenek a nálunk folyó oktató-nevelő munkával. 

Nagycsoportos óvodások látogatása az iskolában Iskolánkban évről évre szeretettel fogadjuk, tavasz tájékán, a szomszédos óvoda nagycsoportosait. Az iskolanyitogató programunk keretében keresték fel óvó nénijükkel leendő iskolájukat. Úgy gondoltuk, hogy tavaszi időszak lévén a „kedvcsináló óránk” főszereplői az állatok, évszakok voltak.

aa1

A foglalkozásra: Sebestyén Éva, Gáti Melinda, Matus Marietta, Bányainé Pálfi Beáta tanító nénik készültek. A kezdetben izgulós, megszeppent kicsik nagyon hamar feloldódtak. Jó érzés volt látni a csillogó szemeket, ahogy hallgatták, az elsősöket. Igyekeztünk olyan komplex foglalkozást tartani a gyerekeknek, amiben még kicsit ovisok maradhattak, de belecsempésztünk egy kis matematikát, emlékezetfejlesztést, éneklést és közös foglalkozást is. A gyerekeknek és a vendégeknek kis ajándékot készítettek.

aa2

Köszönjük az óvodának és a gyerekeknek, hogy jelenlétükkel megtisztelték iskolánkat.

Az" I S K O L A N Y I T O G A T Ó " iskolánk hagyományos, minden tanévben megrendezésre kerülő programja. A leendő első...

Közzétette: Katalin Benkő – 2016. április 12.

 

 

 

Hová, merre a hétvégén?

kert