Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Sep 22, 7:50

Példaértékűen szerepeltek a nyírmadai fogyatékosok a napkori családi napon

  • Közzétéve Helyi hírek

Az esztendő egyik legkedvesebb ünnepe az anyák-napi megemlékezés, melyre a Nyírmadai Fogyatékosok Nappali Intézményének ellátottjai színvonalas műsorral készültek, nagy izgalommal várták az édesanyákat, illetve hozzátartozóikat.

DSC04261

Az ünnepi műsort több héten át tartó felkészülés előzte meg. Az intézményvezető kedves verssel köszöntötte a megjelenteket, mely a szeretetről, az anyák áldozatvállalásáról szólt, valamint felhívta a figyelmet a hála fontosságára. Az ünnepi műsort követően az édesanyák részére egy-egy szál virággal, és az ellátottak által készített jelképes ajándékkal, illetve virág alakú párnával kedveskedtek, majd lehetőség nyílt az ellátottak hozzátartozóival való személyes együttlétre.

Kp 186

Napkoron, családi napon vehettek részt a fiataljaink, melyet idén is a Halmozottan Sérültek és Szüleiknek Sz-Sz-B Megyei Egyesülete szervezett, ahol a Nyírmadai Fogyatékosok Nappali Intézményének tagjai ismét felléptek egy kedves kis jelenettel. A baráti hangulatú összejövetelen különböző fellépők színvonalas műsora, illetve rendőrségi bemutató került megrendezésre.  A közös családi nap tombolasorsolással, illetve egy finom ebéddel zárult.

Kp 103

A tavasz beköszöntével az intézményben már többször bográcsoltunk, sétáltunk, fagyizni mentünk, esős idő esetén pedig filmvetítésre került sor, mely nagy sikert aratott a klubtagok között.

Kp 214

A madarak és fák napja alkalmából kézműves foglalkozás keretében színes fákat készítettünk, a madáretetőkbe magvakat tettünk, valamint a szolgálat konyhakertjében különböző növényeket ültettünk.

Kp 340

Nyíregyházára meghívást kaptunk sportnapra, melyre a klubtagok buzgón készülnek egy közös tornabemutatóval.

Kissné Czipták Judit, terápiás munkatárs 

DSC04202DSC04216DSC04218Kp 012Kp 013Kp 043Kp 085Kp 137Kp 164Kp 290Kp 378

 

 

 

Hová, merre a hétvégén?

kert