Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Sep 12, 20:24

Nyíregyházán árulták a bájaikat - rendőrségi hírek

  • Közzétéve Kék hírek

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrsének munkatársai augusztus 22-én Nyíregyházán elfogtak egy 22 éves helyi, valamint egy 21 éves csömöri lakost, akik szexuális szolgáltatást kínáltak anyagi ellenszolgáltatásért az arra közlekedőknek.

baj

A két nő tevékenységüket tiltott helyen és a szükséges orvosi igazolások nélkül végezte. A rendőrök a két nőt a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették. Ellenük tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt indult eljárás.

A csengersimai határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre augusztus 22-én egy ukrán állampolgár. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a 23 éves férfi ellen a Német Igazságügyi Hatóság körözést adott ki. A rendőrök a férfit előállították a Mátészalkai rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrsének munkatársai augusztus 22-én Tiszabercelen elfogtak egy 22 éves helyi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság adott ki körözést, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, és azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit őrizetbe vették.

 

 

 

 

Hová, merre a hétvégén?

kert