DAP online ADS KV 1200x150 1016

Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Oct 21, 20:48

Prostitúcióra kényszerítettek egy fiatalkorú lányt

  • Közzétéve Kék hírek

A Szabolcs vármegyei nyomozók emberkereskedelem és kényszermunka gyanúja miatt őrizetbe vették a három gyanúsítottat.

ajak

A megfelelő alkalomra várt az a 17 éves lány, aki szökése után azonnal a Kisvárdai Rendőrkapitányságra ment, és elmondta, hogyan kényszerítették prostitúcióra hónapokon át. Miután a lány elszökött otthonról, áprilisban megismerkedett az 59 éves ajaki O. I.-vel és élettársával, a 23 éves T. V.-vel, akik az akkor 16 éves lányt – kihasználva, hogy nincs hol laknia – jó kereseti lehetőség reményével rávették arra, hogy lakjon náluk, és végezzen ott prostitúciós tevékenységet.

Ajaki otthonukban pornográf képeket készítettek a lányról, amelyeket a szexhirdetésekhez használtak fel. A szexpartnerkereső oldalon közzétett hirdetésekre jelentkező ügyfelekkel a lány pénzért szexuális kapcsolatot létesített, de a keresetéből semmit nem kapott, teljes egészében elvették tőle, és saját fényűző életük finanszírozására fordították. A lány többször kijelentette, hogy nem csinálja, nem akarja folytatni, ezért sokszor megverték, fenyegették.

Folyamatos felügyelet alatt tartották, egyedül nem hagyhatta el a lakóházat, mobiltelefont is csak ellenőrzés mellett használhatott, így nem volt lehetősége segítséget kérni vagy elmenekülni. Időközben O. I. nevelt fia, a 27 éves T. D. is hozzájuk költözött, és a lányt családtagjaihoz hasonlóan kihasználta, prostitúcióra kényszerítette, ha pedig nem engedelmeskedett, megverte.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói október 18-án emberkereskedelem és kényszermunka bűntettének megalapozott gyanúja miatt fogták el a nőt és a két férfit, őrizetbe vették őket, és kezdeményezték letartóztatásukat. Vallomást egyikük sem tett, panasszal éltek a gyanúsítás és az őrizetbe vétel ellen. A nyomozók a vagyonvisszaszerzés érdekében lefoglaltak tőlük két autót és berendezési tárgyakat.

kert

 

 

DAP online ADS KV 700x700 1016

 

kert