Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Sep 20, 14:20

Megszegte a távoltartás szabályait az ököritófülpösi férfi - rendőrségi hírek

  • Közzétéve Kék hírek

A Mátészalkai Rendőrkapitányság távoltartó határozat szabályainak megszegése szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 43 éves ököritófülpösi lakos ellen.

fényhíd illusztráció Bodnár Zsolt

A férfi 2019. december 15-én volt élettársa házának udvarára ment be, hogy kapcsolatba lépjen a nővel. Ezzel megszegte a Mátészalkai Járásbíróság által elrendelt megelőző távoltartás szabályait. A bejelentést követően a rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra és szabálysértési őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá 2019. december 15-én egy személygépkocsival közlekedő 34 éves nyírkátai lakost. Az ellenőrzés alatt a rendőrök megállapították, hogy a gépkocsivezető vezetői engedéllyel nem rendelkezik, a Nyírbátori Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.   

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. december 15-én Nyíregyházán elfogták K. A. 47 éves bökönyi lakost. A nő ellen a Nyíregyházi Járásbíróság lopás bűncselekmény elkövetése miatt, valamint meg nem fizetett pénzbírság miatt elrendelt elzárás végrehajtása miatt adott ki körözést. A rendőrök a nőt előállították a rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

 

 

 

 

Hová, merre a hétvégén?

kert