Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Sep 22, 20:33

Eltiltás hatálya alatt autót vezetett Fehérgyarmaton - rendőrségi hírek

  • Közzétéve Kék hírek

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság munkatársai 2019. december 26-án Fehérgyarmaton intézkedés alá vontak egy személygépkocsival közlekedő 42 éves nyíregyházi lakost.

fényhíd illusztráció Bodnár Zsolt

Az ellenőrzés alatt a rendőrök megállapították, hogy a járművezetőt a Nyíregyházi Járásbíróság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési őrizetbe vették.


A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrsének munkatársai 2019. december 26-án Tiszanagyfaluban intézkedés alá vontak egy személygépkocsival közlekedő 44 éves tiszalöki lakost. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezik, valamint a Miskolci Járásbíróság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit a rendőrőrsre előállították és szabálysértési őrizetbe vették.


A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai 2019. december 26-án Tiszadadán elfogtak egy 31 éves helyi lakost.  A férfi ellen a Nyíregyházi Járásbíróság lopás bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

 

 

 

 

Hová, merre a hétvégén?

kert