Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Oct 20, 20:26

Egy menyasszony története a világjárvány közepén

  • Közzétéve Életmód

Emlékeznek még Kovács Hajnalkára? Ő az a szabolcsbákai fiatal hölgy aki két évvel ezelőtt hitével győzte le a rákot. 

hajni3

Már akkor mesélt nekünk Hajnalka arról, hogy a betegsége közben találta meg a szerelem. Közös életüket hivatalos elkezdését már egy éve tervezgetik, meg is volt az időpontjuk az esküvőre.

Erről azonban olvassuk inkább Hajnalka írását:

2020 április 25.-én lett volna az esküvőnk. 2020 márciusában berobbant egy COVID-19 típusú járvány ami bizony mindent megváltoztatott. Így hát majd egy év szervezkedés romba dőlt egészen 2020.április 5.-ig amikor is úgy döntöttünk, hogy össze szeretnénk házasodni, és így szűk családi körben megtartjuk, előre hoztuk tizenegyedikére.



Attól függetlenül, hogy az esküvő előtt két nappal megadta magát a porszívónk a kávéfőzőnk és 10 órával a szertartás előtt meghalt a turmixgépünk ez az esküvő tökéletes volt.

hajni

ISTENNEK HÁLA ÁLOM ESKÜVŐNEK ÉS LAGZINAK MONDHATOM EL.

Köszönet a tiszteletes asszonynak, hogy az úrvacsorát leszervezte az esketés előtt, köszönet az anyakönyvvezetőnek aki olyan módon esketett amiről én menyasszonyként álmodtam. Lehetőségünk volt átélni és megélni a pillanatot (arra a zenére vonulhattam nevelőapukám oldalán amiről álmodtam és ez nem volt megbeszélve előre, gyertyát gyújthattunk közös útra lépésünk szimbólumával és pezsgő gratulációnk is volt persze műanyag pohárban, nem beszélve a gyűrűhúzásról ami kesztyűben történt).

hajni4

Köszönetet szeretnék mondani Zborai Tibornénak aki azt és olyan csokrot és virágot csinált ami szintén vágyam volt. Köszönetet mondunk a fodrászomnak Lizák Vikinek aki maszkban és kesztyűben szintén kitett magáért a menyasszony és az örömanya kérésére. Köszönöm a nyírbátori Betty Ruhaszalonnak, akik álmaim menyasszonyi ruháját szerezték be nekem.

hajni5

Na de!
Köszönet szeretnénk mondani édesanyámnak aki vállalta a kocsidíszítést az esküvő napján aki vállalta a chef a takarítónő a buliszervező a pincér az öltöztető a mosoly és a világ minden vágyát megadó embert. Mert bizony nélküle és Germán Tímea nélkül ez nem valósult volna meg. Hozzá teszem, hogy karöltve ugyan annyit adott hozzá mint a család.

Sőt! Többet mert igyekezete felülmúlhatatlan volt. Aki vállalta a munka legnehezebb részét. Tartani a lelket az örömanyában, a testvérekben, hogy mama minden rendben lesz, persze el nem felejtve köszönöm Timi, hogy vállaltad a vőlegény kísérő szerepét, a pincér a chef munkáját köszönöm, hogy helyt álltál a gyűrűs párna a menyasszonyi csokor és a fátyol igazgatásában szállításában az esküvő napján.

Köszönöm, hogy a műkörmös és a sminkes szerepet felajánlottad. Köszönjük a családodnak, hogy segítettek a leány és a legény búcsú minden tárgy beszerzésében, és hát köszönünk mindent. Estig sorolhatnám amit megtettetek Köszönet a vőféjnek Magos Tamásnak, hogy eljött. A kérésemet teljesítette.

hajni2

Köszönöm a barátnőmnek és férjének, hogy eljöttek hisz tudták vártam őket és ugyan olyan táncot roptunk mint 7 éve az ő lagzijukon.

Maga, a tudat, hogy mindenki de mindenki teljes szívvel lélekkel odaadással kitartó munkájával nem kis esküvőnk volt. Nem utolsó sorban köszönet a testvéreimnek és Czenki Erzsébetnek akinek eszében volt az amit mi teljesen elfelejtetünk. "Cipő spray-t" hozott személyesen magának csak a menyasszonynak, hogy majd bírjam az iramot.

Én minden percét élveztem. Az előterünkben random létrehozott mini 10 fős lagzi a lelkünkben örök boldogságot emléket és csodát vittek. Köszönöm az Istennek, hogy bár előtte nap nem titkolom úgy éreztem minden hiába, mégis megcsináltuk.

hajni1

No de a mesének majdnem vége... de hát egy valamit ismét kiemelnék. Köszönetet mondunk ismét Sinka Ádámnak aki megörökítette életünk legszebb napját. Aki segédkezett a menyasszonyi autó díszítésében aki hát nem is tudom teljes odaadással és persze leírhatatlan fotókat készített.

KÖSZÖNÖM A FÉRJEMNEK A PUSZTA JELENLÉTÉT AZ ÉLETEMBEN ÉS A SZÍNPAD MÖGÖTTI SEGÍTSÉGÉT. EMBER EGY EMBERT JOBBAN NEM SZERETHET MINT Ő ENGEM. SOK SOK DOLGOT UTÓLAG TUDTAM MEG, HOGY NEKEM MINDEN ÁLMOM VÁGYAM KÍVÁNSÁGOM TELJESÜLJÖN. KÖSZÖNÖM A MEGSZÁMOLT 49 DB-RA TÖRT TÁNYÉRT.

KÖSZÖNÖM. MERT HA TE NEM AZ VAGY AKI, ÉN BIZONY EZT NEM MERTEM VOLNA BEVÁLLALNI. SZERETLEK.

 

 

 

 

kert