Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Oct 20, 20:26

Hitével győzte le a rákot a fiatal szabolcsbákai nő

  • Közzétéve Helyi hírek

A nevem Kovács Hajnalka, 25 éves vagyok. Sok idő kellett míg eljutottam ide hogy elmondjam nektek mi is történt velem.

Hajnalka

2017 nyaráig "átlag" normális életet éltem. Mindaddig míg egyszer csak megváltozott minden. Nos... ROSSZINDULATÚ DAGANATOS LETTEM. Mielőtt még jönnének a GÚNYOS megjegyzések azért teszem közzé itt a világhálón, hogy aki ebben szenved vagy most tudta meg hogy beteg olvassa végig és HIGGYEN.

Tehát visszatérnék oda hogy beteg lettem. 
Vérzés zavarral szenvedtem hetekig... majd eljutottam "egy" A NŐGYÓGYÁSZHOZ akinek most köszönhetek meg mindent. A neve Dr. Vajóczki Csaba egy kisvárdai nőgyógyász főorvos aki teljes szívvel lélekkel vizsgált és vizsgált mind addig míg rá nem jött arra hogy a LYMPHOMA NON-HODGKIN NAGY B- SEJTES egyik legritkább és legveszélyesebb daganat fajtájával állok szemben amit 2017 október 12-én közölt.

hajnalka3

MONDHATNÁM HOGY ÖSSZETÖRTÜNK...(aznap édesanyám és nevelőapukám kísért el az eredményért) 2017 november 6-án úgy döntött a családom hogy mindegy merre és mi az ára MINDENKI teljes vállszélességgel a hátam mögött velem tartott, és azt mondták hogy találtak egy specialista orvost ... Pétert Budapesten a SEMMELWEIS ORVOSTUDOMÁNYI EGYETEM KÚTVÖLGYI KLINIKÁJÁN aki az ország legjobb heamatológusát Dr. Rejtő László főorvost ajánlotta. 

Kinek a kérése annyi volt, Hajnalka:
SÍRNI SZABAD
NYAVAJOGNI SZABAD
BÁNTANI ENGEM SZABAD
FÁJDALOMCSILLAPÍTÓT KÉRNI SZABAD

de!!!
FELADNI SOHA NEM ADHATOM FEL. 

hajnalka7

Így tehát november 20-án elkezdtem az immunkemoterápia első dózisát ÉDESANYÁMMAL ÉS A CSALÁDOMMAL KARÖLTVE. SOHA NEM FOGOM TUDNI NEKI EZT MEGKÖSZÖNNI ÉS VISZONOZNI HOGY MEGMENTETTÉK AZ ÉLETEMET.

2018 február 27-én pedig felvettem az immunkemoterápia hatodik dózisát. 

A két időintervallum között a családom ÉDESANYÁM A NEVELŐAPUKÁM A KÉT FIVÉREM A NAGYNÉNÉM A KERESZTSZELEIM ÉS KÉT KEDVES BARÁTOM NEM UTOLSÓ SORBAN KÉT FONTOS BARÁTNŐM ÁLLT MELLETTEM. MINDEZEK MELLETT A CSAPATOM GONDOLOK A MUNKATÁRSAIMRA A FŐNÖKÖMRE A KÖNYVELŐNŐNKRE ÉS A SZABOLCSBÁKAI COOP ÜZLETVEZETŐJÉRE ÉS VÉGÜL A SZABOLCSBÁKAI TISZTELETES NŐNEK. AKIK MINDENEKFELETT TELJES ODA ADÁSSAL TELJES ÖNZETLEN LEMONDÁSSAL MELLETTEM ÁLLTAK.

hajnalka5 

FÁJDALMAIMRÓL ÉS KÍNJAINKRÓL AMIK KÖZÖSEK VOLTAK NEM SZERETNÉK BESZÉLNI NEM AZÉRT IRTAM HOGY SAJNÁLJANAK HANEM HOGY MINÉL TÖBBEN OSSZÁTOK MERT UGYAN IS A RÁK LEGYŐZHETŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EZ BE IS BIZONYULT 2018 FEBRUÁR 25-ÉN AMIKOR A LEVELBEN AZ ÁLLT HOGY A PET CT-M NEGATÍV LETT.

SZERETNÉK MÉG VALAKIT ÉS VALAMIT BEMUTATNI NEKTEK. MÁR TÚL VOLTAM A 3. KEMON AMIKOR "TALÁLKOZTAM" (MI EZT ÚGY HÍVJUK HOGY A SORS) VALAKIVEL.

A KEDVESEMMEL. TAMÁS TUDTA HOGY BETEG VAGYOK HOGY A HALÁL A NYAKAMBA LOHOLT TUDTA HOGY KIHULLOTT A HAJAM MINDEGY SZÁLIG ÉS MÉG IS LÁTTA BENNEM AZ ÉLETET. NE KÉRDEZZÉTEK HOGY HOGYAN DE Ő LETT AZ ÉLETEM. AZTÁN MEGGYÓGYÍTOTTA A LELKEMET TELJESEN.

KIMEREM JELENTENI HOGY LEGYŐZTEM VELE A BELSŐ HALÁLT. BÁR Ő EZT MOST NEM TUDJA HOGY ÉPP RÓLA ÍROK DE AKAROM HOGY TUDJÁTOK LÉTEZIK IGAZ TÁRS. LÉTEZIK SZERELEM. LÉTEZIK A LÉLEK, LÉTEZIK AZ HOGY ÚJRA KEZDHETED. 

hajnalka6

NA!!!
Ő VELE ÚJRA KEZDTEM. MINDENT. 
NEM SZERELMES VAGYOK EZ ATTÓL TÖBB!!!!

SZÓVAL SZERETNÉM NEKI ÉS A CSALÁDJÁNAK MEGKÖSZÖNNI HOGY BÍZOTT ÉS BÍZTAK BENNEM, HOGY ITT ÁLLT MELLETTÜNK ÓVÓT VÉDET, A CSILLAGOS EGET IS LEHOZTA NEKEM CSAK HOGY LÁSSAM HOGY VAN ÉLET A HALÁL UTÁN. 
SZERETNÉM MEGKÖSZÖMMI NEKI AZT HOGY SZERETETT FELTÉTEL NÉLKÜL ÚGY MINT MÉG SOHA SENKI!!!! KÖSZÖNÖM!!!
SZERETLEK Tamás Móré

Mindnekiről beszéltem de magamról nem. Talán nem is akarok... de lenne egy üzenetem azoknak akik nem akarnak vagy nem szeretnek élni, hogy élj meg minden percet örülj annak hogy magadtól tudsz járni. Örülj hogy látsz hogy érezhetsz. Örülj mert ma én holnap te. Ezt ne feledjétek el. Míg te nyavajogsz én addig hetekig küzdöttem azért hogy túlélő legyek. Az élet értékes.

hajnalka8

...ISTEN VELED KICSODA ELLNED...

Kérem ossza meg ezt a cikket, Hajnalka történetéből minél többen tudják meg hogy a rák legyőzhető!

 

 

 

 

kert