Bejelentkezés
Frissítve: 2017 May 26, 12:31

Országos hírek

Budapest több pontján okoz gondot a lezúduló víz

A kedden Budapestre is lecsapó vihar, a lezúduló nagy mennyiségű csapadék a város számos pontján okoz gondokat - közölte a katasztrófavédelem a honlapján. Az interneten elérhető fényképek és beszámolók szerint a II. és a III. kerületben is több utcát és utat elöntött a víz.

DownloadMTI Fotó: Bruzák Noémi

Idén is lesz Kőrösi Csoma Sándor-program

A magyar nemzetpolitika szerves részévé vált a Kőrösi Csoma Sándor-program, amelynek keretében fiatalok utaznak a diaszpórában élő magyarokhoz - mondta a program politikai vezetője kedden Budapesten.

cserkeszek 001 620x330

Változékony, de meleg idő lesz a jövő héten

A következő napokban is többször várható zápor, zivatar, ugyanakkor sok napsütésre is számítani lehet, 20-25 Celsius-fok körüli maximumokkal - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

bdarocViharfelhők Beregdaróc felett szombaton.

Busz karambolozott teherautóval az M0-ás autópályán - rengeteg a sérült

Szerb turistabusz karambolozott az M0-ás szigetszentmiklósi szakaszán vasárnap, nem sokkal dél után. A jármű pályakarbantartó teherautóknak ütközött, a karambolban egy ember meghalt, két ember súlyos, több mint húsz könnyebb sérülést szenvedett - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel. Az utat lezárták, a forgalom torlódik.

blikkFotó: Blikk.hu

2017-ben is fölszáll a páva! 2017. május 10.-ig lehet jelentkezni

Az MTVA és a Duna Televízió Zrt., valamint a Hagyományok Háza – szakmai partnereivel, a Martin György Néptáncszövetséggel és a Táncház Egyesülettel együtt – újra meghirdeti a Fölszállott a páva című népzenei és néptánc tehetségkutató versenyt.

pava

A JELENTKEZÉS FELTÉTELEI

  • Írta: Hagyományok Háza
  • Kategória: Országos hírek
  • Találatok: 364

Még egy nap ''tél''

Még egy nap a "tél" - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdán a honlapján. 

18056781 1895390087343231 5120420859178145853 n