Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 20, 10:40

Óriási károkat okozott egy gázpalackból kiömlő tűz Túristvándiban, a családi ház helyreállításához kérnek segítséget

  • Közzétéve Helyi hírek

Majdnem tragédiával végződött szeptember 29-én a főzés Túristvándiban Komár Péterné Enikőnek. Még a főzés előtt kicserélte a konyhában a gázpalackot, amelynek felszerelése után a szelepe nem mozdult, a palack zárja valamiért beszorult.

turistvandi 0

Enikő egyedül volt otthon, ezért segítséget kért a sógorától, hátha egy erősebb kezű embernek sikerül megnyitni a palackot. A sógora feleségével, Enikő testvérével érkezett, és bár a zár elmozdult, rögtön szivárogni kezdett a gáz, és pillanatok alatt tűz csapott ki a palackból.

Szerencsére robbanás nem történt, így a három ember még időben ki tudott menekülni a házból. A eset miatt Enikő sógora olyan súlyosan megsérült, hogy érte mentőhelikoptert kellett riasztani, amely kórházba szállította.

turistvandi 1

A gázpalackból áramló tűz nagyon gyorsan szétterjedt, mindent pusztított a házban amit elért óriási károkat okozva.

turistvandi 2

A konyha, fürdőszoba, szoba és nappali, valamint a telő is a lángok martalékává vált. Biztosítása nem lévén az amúgy is szerény körülmények között élő hölgynek egyedül kell állnia a helyreállítást.

turistvandi 4

"Nagyon nagy szüksége lenne a lakás lakhatóvá tételéhez anyagokra - keresett meg minket Szűcs Ibolya, Enikő barátnője - gipsz, csemperagasztó, gipszkarton, s minden más olyan anyagra amivel tudná megcsináltatni a házat. Ha valami csak egy zsák ragasztót tudna küldeni már az is nagy örömöt jelenteni Enikőnek."

turistvandi 3

Enikő munkáltatója a Gondozási Központ (Túristvándi, Bocskai út 1-3.) vállalta a jólelkű adakozók adományainak fogadását és tárolását, ha valaki segíteni szeretne adományát ide tudja eljuttatni.

Sajnos a munkáltatónak nincs lehetősége pénzadományok utalását fogadni, ha valaki ilyen módon segítene Enikőnek, Komár Péterné saját számláján megteheti:

OTP - 11773449-01608766

turistvandi 5

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280