Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 20, 10:40

Két ember halt meg egy szeszfőzdében Nyírmihálydiban

  • Közzétéve Helyi hírek

​Csütörtökön Nyírmihálydiban, egy, a településtől messzebb lévő szeszfőzdében két ember halt meg feltehetőleg gázmérgezésben. A kiérkező mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani - tudta meg a FrissMedia

mihalydifotók:Móricz Csaba/FrissMedia

A tragikus balesetben a szeszfőzde tulajdonosának negyven év körüli fia az egyik áldozat, a másik pedig egy 43 éves takarítónő. Andrea egyedüliként tartotta el a családját, mivel párja súlyos tüdőbeteg. A mindenki által tisztelt családanya két kisgyermeket és a felnőtt lányát hagyta félárván. Az élete a család volt: éjjel-nappal dolgozott, hogy szerény, de tisztes életet biztosítson gyermekeinek és a nagybeteg férjének.

Rutinfeladat volt, számtalanszor csinálták már - mondja az egyik falubeli. Nem tudják, hogy mi történhetett. Annyit tudni, hogy a tulaj fia és a nő az egyik tartályt akarták kitakarítani, amiben valószínűleg szőlőből származó, erjedésben lévő massza lehetett.

Az oxigénhiányos környezet eleve veszélyes, de ha ez például metángázzal telített gyilkos elegyet alkot, halálhoz vezethet.

mihalydi 1

Azt, hogy mi történt, a szakértők fogják kideríteni. Jelenleg munkahelyi balesetként kezelik az ügyet, de a rendőrség ezzel párhuzamosan elrendelte a nyomozást foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés bűncselekmény gyanújával.

A családi vállalkozás tulajdonosa információink szerint két éve meghalt, így fia vitte tovább a napi teendőket.

mihalydi 3

A baleset körülményeit a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Foglalkoztatási, Foglalkoztatás-felügyeleti és Munkavédelmi Főosztály is vizsgálja.

forrás: FrissMedia

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280