Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Sep 19, 21:30

Mozgalmasra sikeredett a szüreti nap Nyírmadán

  • Közzétéve Helyi hírek

Az ősz visszavonhatatlan jeleként rendezték meg a napokban a hagyományos szüreti napot Nyírmadán, a sportpályán.

mada

A gasztro-udvarban ínycsiklandozó finomságokkal várták a látogatókat, hiszen a szüreti nap kihagyhatatlan része a főzőverseny.

Délelőtt Patay István Általános Iskola tanulóinak műsorát, a Napsugár Óvoda csapatának produkcióját, illetve Gerzsenyi Laura Street Dance School-táncbemutatóját láthatták a vendégek.

Elmaradhatatlan fellépője a rendezvénynek Kiss Réka és Sárkány Krisztián párosa – a duó ebben az évben is elkápráztatta a nyírmadaiakat. 

Kálmán Béla polgármester nyitotta meg hivatalosan a szüreti napot, majd díszpolgári címek és "A városért" díjjak kerültek átadásra.

A motoros show-t és a környékbeli motorosok tiszteletkörét látványos felvonulás követett a DOC Ifjúsági Fúvózenekar vezetésével. A szüreti felvonulás résztvevőit a már megszokott megállópontokon tömegek várták, ahol a demecseri fúvósok zenéjére mazsorettesek táncoltak, és minden állomáson bemutatkoztak a helyi néptánctanoda növendékei.

Délután fellépett Bódi Guszti és Margó, a Döndi Duó és Roli, illetve Missh, míg este Mohácsi Brigi, Essemm, valamint Dj Vamuzze szórakoztatta a közönséget. A helyi Jud Jump-os lányok produkciója színesítette a programot. Az nap retro discóval ért véget, DJ Vass Attila gondoskodott a zenéről.

Hová, merre a hétvégén?

kert

 

 

 

 

 

Hová, merre a hétvégén?

kert