Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Sep 19, 15:38

Megtalálták a Tiszában elmerült horgász holttestét

  • Közzétéve Helyi hírek

​Eltűnt a Tiszában Tiszacsermelyen egy helyi, 50 év körüli férfi, aki horgászni ment le a partra. A keresésére hétfő késő délután a kisvárdai és a cigándi hivatásos tűzoltókat riasztották, azonban a korom sötétben csak a horgász egyik csizmáját találták meg.

tiszaFotó: Móricz Csaba/FrissMédia

Kedd reggel speciális mentőegységekkel kiegészülve ismét a bajba jutott horgász keresésére indultak a csapatok - tudta meg a FrissMédia.

A rokonai 13:30 perckor még elérték telefonon az 50 év körüli férfit, majd ismételten hívták őt fél négy környékén, de akkor már nem fogadta a hívást. Rokonai ekkor kezdték el keresni csónakkal a férfit. A keresését nehezítette, hogy a Tisza-part tiszacsermelyi szakasza a gáttól jó egy kilométerre van és jelenleg a nagy mennyiségű csapadék miatt gépkocsikkal nem volt megközelíthető a helyszín. A parton csak a horgász három botját találták meg.

Kedden kora reggel ismét a bajba jutott horgász keresésére indultak a hivatásos tűzoltók és a speciális mentők. Borsodból a Neptun Speciális Mentőegyesület, míg megyénkből a Kelet- Magyarországi Speciális Mentőegyesület szakemberei közösen keresték a férfit. Végül a feltételezett elmerülési helytől mintegy 15 méterre találták meg a testet.

Hová, merre a hétvégén?

kert

 

 

 

 

 

Hová, merre a hétvégén?

kert