Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Oct 1, 9:57

Gázpalackkal volt probléma Túristvándiban és Tiszadadán - a tűzoltók hírei

  • Közzétéve Helyi hírek

Egy túristvándi családi ház konyhájában a tulajdonos nem tudta elzárni a propánbután palack szelepét. Egy tiszadadai ingatlannál pedig a palack cseréje közben elkezdett szivárogni a gáz.

tuzoltocsarodaIllusztráció

Előbbi helyszínen a fehérgyarmati hivatásos tűzoltók zárták el a szelepet, a tiszadadai házhoz pedig a helyi önkéntes és a tiszavasvári önkormányzati tűzoltók vonultak, akik kihozták az épületből a palackokat. Felhívták a tulajdonos figyelmét, hogy cseréltesse ki az új palackot.

Tíz négyzetméteren égett darált papírszigetelés egy máriapócsi családi ház padlásán tegnap kora délután. A födémszerkezet átizzott, öt négyzetméteren égett az egyik szoba fölött. A nyírbátori és baktalórántházi hivatásos tűzoltók légzésvédelemben, egy gyorssugárral oltották el a tüzet, majd átszellőztették a padlást. Személyi sérülés nem történt, az ott lakó két ember elhelyezéséről átmenetileg gondoskodnak. Az esetről értesítették a kéményseprőket.

Nagy méretű faág hasadt le a nyíregyházi Bessenyei téren és a kótaji Bodóhegyi úton tegnap napközben. Az ágakat a nyíregyházi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével távolították el. 

Három személygépkocsi ütközött össze a nyíregyházi Sóstói és Stadion utca kereszteződésében. A helyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd a rendőrségi helyszínelés után megszüntették a forgalmi akadályt. Személyi sérülés nem történt.

Hová, merre a hétvégén?

kert

 

 

 

 

 

Hová, merre a hétvégén?

kert