Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Oct 16, 16:41

Halálos baleset történt Nyírtassnál a 4-es főúton

  • Közzétéve Helyi hírek

Záhony felől érkezett az a személygépkocsi, amely eddig tisztázatlan körülmények között először lesodródott az útról, majd hirtelen irányváltást követően a szemközti forgalmi sávot keresztezve árokba csapódott és egy fának rohant - tudta meg a FrissMédia.

tassffotók: FrissMédia

Záhony irányából, a 4-es főút balesettel érintett szakaszán, egy nagyívű kanyarnál történt a tragédia. Az egyébként jó út- és látási viszonyok között bekövetkezett baleset elképzelhető, hogy elalvás miatt történt, mivel a gépkocsi először a forgalmi sávját félig elhagyva, körülbelül 100 méter megtétele után váltott hirtelen irányt.

tassa

Az irányváltás és a korrigálás azonban nem volt megfelelő, és a nem megfelelő sebesség is közrejátszhatott abban, hogy a gépkocsi először áttért a menetirány szerinti szemközti sávba, majd azt keresztezve, árokba csapódva több fát is kitört, végül egy fára felakadva állt meg.

tassb

A gépkocsi vezetőjén már nem lehetett segíteni, pedig mentőhelikoptert is riasztottak. A légi mentőegységet azonban útközben visszafordították.

tassc

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint árokba csúszott és fának ütközött egy személyautó a 4-es főút 305-ös kilométerszelvényénél, Nyírtass közelében. A gépkocsi a tetejére borult, amit a kisvárdai hivatásos tűzoltók a kerekeire állítottak. A raj feszítővágó segítségével egy embert emelt ki a járműből.

tassdtasse

 

 

 

 

Hová, merre a hétvégén?

kert