DAP online ADS KV 1200x150 1016

Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Oct 21, 18:09

A vidék napja Aranyosapátiban 2018. május 12-én (szombat)

  • Közzétéve Helyi hírek

A VIII. Magyar Világtalálkozó 2018. május 12-én 5. alkalommal látogat el Aranyosapátiba.

vilagtalalkozo

A Vásárosnamény központú, hátrányos helyzetű térség halmozottan hátrányos helyzetű településén a Falvak Kultúrájáért Alapítvány, a Panoráma Világklub térségi társklubjai, valamint az Aranyosapáti Polgárőr Egyesület és a Böszörményi László Alapítvány együttműködésében valósul meg a találkozó „A vidék napja” eseménye, amelynek keretében a falvak helyzetéről és jövőjéről rendez konferenciát a Vidékfejlesztési Akadémia.

A kiállítások és bemutatók központjában Kárpát-medence különböző tájegységeinek hímzései lesznek. Felső Tisza Völgye Vidékfejlesztési Egyesület és a Falvak Kultúrájáért Alapítvány ismét hazai és határontúliaknak adományoz Felső Tisza Völgye Minőségi Védjegyet.

aranyossziget1

A nemzetegyesítő esemény „Tisza-völgye nótatalálkozóval” zárul. A programot megelőző napon közlekedésbiztonsági ifjúsági vetélkedő és a „Gyöngy a sárban” c. filmvetítése, a találkozó napján polgárőrök ünnepélyes fogadalomtétele, Országzászló avatása és vámosatyai énekbemutató egészíti ki.

Az esemény védnöke: Seszták Oszkár a Szabolcs Szatmár Bereg Megyei Közgyűlés elnöke.

Információ a Magyar Vidék Napjáról:

e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; tel: 70 2186535

Információ az eseménysorozatról: 

www.vilagtalalkozo.hu;

 https://www.facebook.com/vilagtalalkozo/ www.vilagklub.hu;

e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

DAP online ADS KV 700x700 1016

 

kert