Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Sep 21, 23:04

Évet értékeltek a jándi polgárőrök

  • Közzétéve Helyi hírek

A Vásárosnaményi Közbiztonsági Polgárőr Egyesület 2016.április 23-án tartotta 2015 évi évértékelő közgyűlését  Jándon.

jand

Tar Sándor elnök adott számot a jelenlévők előtt elmúlt évi  tevékenységükről. Az elmúlt évben az egyesület tagjai mely 23 fő 2415 órát teljesítettek. Nagy hangsúlyt helyeznek arra, hogy mind mennyiségileg és mind minőségben javítsák a polgárőr tevékenységet.

Somogyi János a Sz.Sz.B. Megyei Polgárőr Szövetség elnöke példamutatónak ítélte a Közbiztonsági Polgárőrség munkáját. Köszönetet  mondott ezért és  további sikereket kívánt a polgárőröknek.

Filep  Sándor Vásárosnamény polgármestere a városlakók nevében mondott köszönetet az önként vállalt munkáért, s ígéretet tett arra, hogy Vásárosnamény Önkormányzata 2016-ban kiemelten támogatja majd az egyesületet.

.jand1

Vásárosnaményi  Rendőrkapitányság  vezetője Kapdos Gábor r. alezredes a közös szolgálatokat és az áldozatos munkát köszönte meg, majd Jánd község polgármestere Asztalos István köszönetét fejezte ki az eddig végzett munkáért melynek jutalmául 11 db. láthatósági mellényt adott át az egyesületnek. Kiss László Járási koordinátor is elismerte az egyesület  munkáját.

jand2

A résztvevők  egyhangúlag elfogadták a beszámolókat.

Az új Polgárőrök fogadalom tételére és elismerések átadására került sor. Somogyi János a Megyei Polgárőr Szövetség elnöke 4 főt tárgyjutalomban részesített, míg az egyesület elnőke 2 főt elismerésben részesített.

Vacsorával és kötetlen beszélgetéssel jó hangulattal zárult a közgyülés.

Tar Sándor, elnök

 

 

 

Hová, merre a hétvégén?

kert