Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Sep 18, 22:19

Jogosítvány nélküli sofőrök Baktalórántházán és Tiszamogyoróson - rendőrségi hírek

  • Közzétéve Kék hírek

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársai 2024. szeptember 3-án Baktalórántházán igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit.

bilincsszabolcs

Az intézkedés során megállapították, hogy a 28 éves helyi lakos vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a férfit a rendőrőrsre előállították, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Záhonyi Rendőrkapitányság munkatársai szeptember 3-án Tiszamogyoróson igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő újkenézi lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a 35 éves férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a járművezetőt a rendőrkapitányságra előállították, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai szeptember 3-án Nyíregyházán elfogtak egy 47 éves helyi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja lopás bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a körözött férfit előállították a Nyíregyházi Rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.

Hová, merre a hétvégén?

kert

 

 

 

 

 

Hová, merre a hétvégén?

kert