Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Sep 16, 18:28

A gyanú szerint Vásárosnaményban és Kisvarsányban árulta a bódítószert

  • Közzétéve Kék hírek

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága és a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. március 27-én Kisvarsányban elfogták H. Cs. 26 éves vásárosnaményi lakost.

drog

A megalapozott gyanú szerint a férfi rendszeresen árusított visszatérő ügyfeleinek új pszichoaktív anyagnak minősülő bódítószert Vásárosnamény és Kisvarsány területén. A rendőrök a férfi gépkocsijából és a lakásából is foglaltak le ismeretlen eredetű, kábítószer gyanúját keltő anyagot, amiről a gyanúsított kihallgatása során azt nyilatkozta, hogy csak saját használatra szerezte be.  

A nyomozók a 26 éves férfit új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására az ügyészségnél, amit az illetékes bíróság elrendelt, és a nyomozás teljes időtartama alatt fenntartott. Az eljárás során beszerzett igazságügyi szakértői vélemény alapján a gyanúsítottól lefoglalt anyag új pszichoaktív anyagnak minősül.

P1060060 0

A férfi szervezetében azonban amfetamint mutattak ki, amely minden megjelenési formájában kábítószernek minősül. A toxikológiai véleményben foglaltak alapján H. Csabát a nyomozók 2019. március 27-én folytatólagos kihallgatás keretén belül csekély mennyiségű kábítószer fogyasztásával elkövetett kábítószer birtoklásának vétségével is meggyanúsították.

P1060061 2

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

P1060069 0P1060076 0

 

 

 

 

Hová, merre a hétvégén?

kert