Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Sep 23, 21:16

Elfogták a csengeri rongálót - rendőrségi hírek

  • Közzétéve Kék hírek

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrsének munkatársai 2020. január 2-án Csengerben elfogtak egy 45 éves helyi lakost.

fényhíd illusztráció Bodnár Zsolt

A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot adott ki, mivel a rongálás bűncselekmény elkövetése miatt kiszabott közérdekű munka büntetését nem dolgozta le. A rendőrök a körözött férfit a rendőrőrsre előállították és bűnügyi őrizetbe vették.


A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai 2020. január 1-jén Nyírbogáton intézkedés alá vontak egy személygépkocsival közlekedő 22 éves szakolyi lakost. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezik, valamint a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.


A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai 2020. január 1-jén Tiszavasváriban elfogtak egy 23 éves helyi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot adott ki, mivel a korábban kiszabott közérdekű munka büntetését nem dolgozta le. A rendőrök férfit a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

 

 

 

 

Hová, merre a hétvégén?

kert