HM Tartalekos STATIK ADS 1200x150

Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Jul 5, 9:03

Drogot tartalmazó gumicukortól lettek többen rosszul

A rendőrség „szenvedélykeltés” gyanúja miatt nyomoz, miután külföldiek tucatjai lettek rosszul egy pszichoaktív anyagot tartalmazó gumicukortól. A hatóságok az ezt árusító budapesti üzlet teljes gumicukorkészletét lefoglalták

gumicukor

Összesen 31 külföldi állampolgárt vittek be egy budapesti toxikológiára, miután egy THCJD nevű anyagot tartalmazó édességet fogyasztottak – írta a Blikk. A lapot egy hozzátartozó kereste meg, aki részletesen beszámolt a tapasztalatairól, amelyeket brutális hatásúnak festett le. 

A lap szerint a betegek egy belvárosi, Váci utcai kendershopból vettek gumicukrot, amelyből egy zacskó 15 ezer forintba kerül. A terméken fel is tüntették, hogy egy THCJD nevű anyagot tartalmaz. Ez egy pszichoaktív kannabinoid, hasonló mint a THC, de a hatások intenzívebbek és hosszabban hatóak. 

Blikk szerint a betegek szörnyű állapotban, gyakorlatilag magatehetetlenül, félig kómában fekve kerültek a toxikológiára, majd napokig maradtak ilyen állapotban. Egy jordániai házaspár is érintett volt, őket bérelt AirBnb-lakásukban találtak meg a földön, a saját ürülékükben fekve, miután napokra eltűntek.

Se kép, se hang. Se beszélni, se megmozdulni nem tudnak. Olyanok, mintha kómában lennének, napok óta csak fekszenek  

– mesélt a látottakról a Blikknek egy hozzátartozó, aki szerint június 21-én érkeztek az első ilyen betegek az osztályra. Többüknél is találtak a gumicukorkából. A Blikk megkeresésére a rendőrség közölte, hogy „szenvedélykeltés” gyanúja miatt nyomoznak, és az üzlet teljes gumicukorkészletét lefoglalták. 

 

További információk!

HM Tartalekos STATIK ADS 640x360 v2

 

 

336x280

Reklám a cikkekben 1

Zoardz