HM Tartalekos STATIK ADS 1200x150

Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Jul 5, 9:03

Több baleset is történt kedden

  • Közzétéve Hírek

Szalagkorlátnak ütközött, majd a leállósávban állt meg egy személygépkocsi az M3-as autópálya 236-os kilométerszelvényénél, Nagykálló térségében tegnap hajnalban. Személyi sérülés nem történt, a jármű forgalmi akadályt nem képezett.

mbaleset

A nyíregyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit, majd átadták a helyszínt a rendőröknek. 

Félig árokba csúszott egy tejterméket szállító kisteherautó Jánkmajtis és Szamossályi között. A közúti akadályt képező járművet a csengeri önkormányzati tűzoltók áramtalanították. Személyi sérülés nem történt.

Kistehergépkocsi és személygépkocsi ütközött össze az M3-as autópálya 253-as kilométerszelvénynél, Ófehértó térségében. A két járműben összesen négyen utaztak, személyi sérülés nem történt. A nyírbátori hivatásos tűzoltók a közúti akadályt megszüntették, a járművek áramtalanítása nem volt indokolt. 

Szalagkorlátnak ütközött kora délután egy személygépkocsi Magy térségében, az M3 autópálya Budapest felé vezető szakaszán, a 248 kilométerszelvényénél. Személyi sérülés nem történt. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók a helyszínt biztosították, a gépkocsi áramtalanítása nem volt indokolt. A forgalom a leállósávban haladt, rendőri irányítás mellett. 

Tegnap délután négy óra körül is történt baleset az M3-as autópályán, Ófehértónál. A 257-es kilométerszelvénynél szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi. A mátészalkai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. Személyi sérülés nem történt.

Árokba hajtott egy személygépkocsi a 4-es főút 252-es kilométerszelvényénél, Újfehértó térségében. Az újfehértói önkormányzati tűzoltók áramtalanították az autót, majd átadták a helyszínt a rendőröknek.

Teljes terjedelmében égett egy tizenkét négyzetméteres melléképület a hermánszegi Árpád utcában. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók kiérkezésekor a melléképület összedőlt. Az egységek vízsugárral, kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. Személyi sérülés nem történt. A helyiségben fát és szalmát tároltak.

Fotó: Nyíregyháza HTP

 

További információk!

HM Tartalekos STATIK ADS 640x360 v2

 

 

336x280

Reklám a cikkekben 1

Zoardz