DAP online ADS KV 1200x150 1016

Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Oct 21, 21:51

Bárhol bárki elkaphatja...

  • Közzétéve Életmód

Nagy veszély leselkedik azokra az falvakban vagy kisvárosokban élő emberekre, akik elkapták a koronavírus fertőzést és karanténba vonultak.

hapci

Nem, most nem a betegség lefolyására gondolok, ami az emberek jelentős részénél szinte tünetmentes, hanem a körülöttük, községükben, városukban élő egyes emberek reakcióira

Ezt a fertőzést bárki, bárhol elkaphatja, és sokan vannak akik már el is kapták de tünetmentesek, nem tudják magukról hogy fertőzőek.

Nem azokkal kellene foglalkozni, bántani őket, akikről egy vizsgálat után kiderült hogy fertőzöttek, hanem azokkal, akik nem tudnak a bennük lapuló betegségről, és közben semmit nem tesznek meg azért, hogy ne adják tovább. 

Ha valaki megfertőződött, ő arról nem tehet, az ő szidása, zaklatása, sehova sem vezet. Aki most zaklat másokat, ugyan úgy elkaphatja a betegséget. A boltban megfog más után egy kilincset és utána az orrához nyúl, valaki a közelében prüszköl, vagy maszk nélküli ember közvetlen közelében állt, munkahelyén elkaphatja egy kollégájától... és még sorolhatnánk.

Nem a jelenleg már kimutatott vírussal fertőzött és karanténba került emberekkel kellene foglalkozni, hanem azokkal, akik:

- maszk nélkül járkálnak az utcán (veszélyeztetve hogy megfertőznek másokat)

- nem zsebkendőbe prüszkölnek hanem a levegőbe vagy másokra

- nem tartják be az alapvatő higiéniai előírásokat

- nem tartják be a megfelelő ember és ember közti távolságot

Ő rájuk kellene szólni!

Ha kiderült egy kisvárosban vagy községben hogy van fertőzött és karanténban vannak NE ZAKLASSA ŐKET!

DE IGENIS ZAKLASSA, SZÓLJON RÁ AZOKRA AZ EMBEREKRE AKIK NEM VIGYÁZNAK MÁSOKRA!!! 

Az Operatív törzs ajánlásai egyenesek és érthetőek, TARTSUK BE EZEKET!

 

DAP online ADS KV 700x700 1016

 

kert