Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Oct 6, 9:08

Jelzett a szén-monoxid-érzékelő Nyíregyházán - a tűzoltók hírei

  • Közzétéve Helyi hírek

Jelzett a szén-monoxid-érzékelő egy nyíregyházi társasházi lakás fürdőszobájában. A Kossuth Lajos utcai ingatlanban a jelzéskor a gázkazán üzemelt, rosszullétre nem panaszkodott senki.

tuzoltoberegsurany

A város hivatásos tűzoltóinak mérései kimutatták a szén-monoxid jelenlétét a lakásban, a kazánt a gázszolgáltató szakembere kizárta a szolgáltatásból. Az esetről értesítették a kéményseprőket.

Lesodródott az úttestről, majd felborult egy személygépkocsi Nagyhalász-Kecskéstanyánál. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók a rendőrségi helyszínelés után kerekeire állították, áramtalanították a járművet. 

Megdőlt egy kiszáradt fa egy mándoki szociális intézmény udvarán. A záhonyi hivatásos tűzoltók a kisvárdai tűzoltó-parancsnokság létraszerének segítségével távolították el a veszélyt jelentő fát. 

Veszélyt jelentett a közúti közlekedésre és légvezetékre egy megdőlt fa a penyigei Kossuth utcában. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók a kisvárdai tűzoltó-parancsnokság létraszerének segítségével, motoros láncfűrésszel távolították el a veszélyt jelentő fát. 

Rutkai-Dér Vivien tűzoltó főhadnagy szóvivő

Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

 

 

 

Hová, merre a hétvégén?

kert