Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Sep 12, 20:24

Hármas koccanás Mátászalkán - a tűzoltók hírei

  • Közzétéve Helyi hírek

Az alábbi tűzoltói beavatkozások történtek csütörtökön Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében.

nyiregyfotó: Móricz Csaba

Teljes terjedelmében égett egy kisbusz a leállósávban az M3-as autópályán Ófehértónál csütörtökön. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók vonultak a tűzesethez, gyorssugárral fékezték meg a lángokat.

Faágak hasadtak le egy iskola udvarán tegnap Nagyecseden. A helyi önkéntes tűzoltók dugólétra és motoros láncfűrész segítségével a veszélyes ágakat eltávolították. Mérken templom felé dőlt meg egy fa, amelyet a nyíregyházi és a mátészalkai hivatásos tűzoltók távolítottak el, gépezetes tolólétra és motoros láncfűrész alkalmazásával. Újfehértón járműforgalomra veszélyt jelentő fát távolítottak el az újfehértói önkormányzati tűzoltók, dugólétrával és motoros láncfűrésszel.

Három személygépkocsi ütközött össze Mátészalkán, a Móricz Zsigmond utcában. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Családi ház tetőszerkezete és több helyisége égett teljes terjedelmében csütörtökön Nyíregyházán, a Pannónia utcában. A tűzesethez több járművel a vármegyeszékhely hivatásos tűzoltói vonultak, a lángokat négy vízsugárral oltották el. Az épületben a mennyezet több helyiségben beszakadt. A beavatkozók átvizsgálták az épületet és egy macskát kihoztak.

Kommunális hulladék égett egy családi ház kertjében Méhteleken tegnap. A tűz több szomszédos kertre átterjedt, és két hektáros területen égett a száraz fű, az avar és az aljnövényzet. A csengeri önkormányzati tűzoltók kéziszerszámokkal és gyorssugárral fékezték meg a tüzet. Ibrányban huszonöt négyzetméteren égett a kaszáló, amelyet a település önkormányzati tűzoltói oltották el, kéziszerszámokkal.

Dudás Szilvia tűzoltó százados

 

 

 

 

Hová, merre a hétvégén?

kert