Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Oct 16, 6:36

Jogosítvány nélkül motorozott Beregsurányban - rendőrségi hírek

  • Közzétéve Kék hírek

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai október 14-én Beregsurányban igazoltattak egy segédmotoros kerékpárral közlekedő helyi lakost.

kekfeny

Az intézkedés során megállapították, hogy a 18 éves fiatal vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a járművezetőt a rendőrkapitányságra előállították, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság Nyírlugosi Rendőrőrsének munkatársai október 14-én Nyírbátorban igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a 44 éves férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a járművezetőt a rendőrkapitányságra előállították, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai október 14-én Nyírmihálydiban elfogtak egy 17 éves helyi lakost. A fiatal ellen a Nyírbátori Rendőrkapitányság adott ki körözést, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, és azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit őrizetbe vették.

A Készenléti Rendőrség munkatársai október 14-én Ópályiban elfogtak egy 33 éves helyi lakost. A nő ellen a Mátészalkai Rendőrkapitányság adott ki körözést, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, és azt a Mátészalkai Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött nőt előállították a rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.

 

 

 

 

Hová, merre a hétvégén?

kert