Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Sep 23, 21:16

Tápanyag-utánpótlási és növényvédelmi tanácskozás Nyírmadán

  • Közzétéve Helyi hírek

Kertlátogatással egybekötött tápanyag-utánpótlási és növényvédelmi tanácskozást tartottak 2016.08.09-én  Hed-Land Hungária Kft főszervezésében, Nyírmadán. A tanácskozás fő célja volt, hogy a minőségi gyümölcstermesztés legújabb termékeit, technológiát bemutassák.

mszalkatuzolto022

A rendezvényt Illés Attila (Fruit Consulting Kft, Hed-Land Kft) nyitotta meg, majd Gerő Csaba mutatta be a pár éve, jéghálóval védett mintaültetvényt.  Ezt követően Tarcza Tamás a Biocont Hungária Kft. területi képviselője beszélt a gyümölcsök almamoly elleni légtértelítéses technológiáról, amellyel a termelők vegyszermenetesen tudnak sikeresen védekezni az almamoly károsító ellen.

mszalkatuzolto032


A Hed-Land Hungária képviseletében Illés Attila és Kalydi Tamás folytatta a gyümölcstermesztésben legfontosabb tápelemek létjogosultságáról, mutatta be a Hed-Land Hungári Kft. legújabb termékeit,  és azok eredményeit.

mszalkatuzolto001

Csősz Péter területi képviselő mutatta be az olasz VItafruit SRL faiskolai és zöldség,- gyümölcs kereskedő céget, amely már több éve látja el minőségi oltványokkal a közép-európai gazdákat.

A szép számban összegyűlt rendezvényt a nyugat-európai szintű almáskert meglátogatása és finom őzbabgulyás zárta.

mszalkatuzolto002

mszalkatuzolto004mszalkatuzolto015mszalkatuzolto041mszalkatuzolto054mszalkatuzolto057mszalkatuzolto062mszalkatuzolto069mszalkatuzolto071mszalkatuzolto080

Illés Attila területi képviselő

 

 

 

Hová, merre a hétvégén?

kert