Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 27, 23:02

Piros bugyi szilveszterkor – újévi babonák

  • Közzétéve Életmód

Az újévi babonák egyike a piros bugyi szilveszterkor és a piros gatya szilveszter éjszakáján, ha szeretnénk, hogy szerelmi életünk az újévben érzéki, mozgalmas legyen, továbbá sikerre és szerencsére áhítozunk.

piros bugyi

piros fehérnemű szilveszterkor legalább annyira fontos, mint esküvőn a kék szín viselése, ami a hűség és a tisztaság jelképe. Lássuk hát a legérdekesebb szilveszteri babonákat, a piros fehérneműk hiedelmeit!

Piros fehérnemű babona jelentése

Kezdjük is az elején. A szexi fehérneműk sokféle színben, fazonban megtalálhatóak, mégis a piros fehérneműk, a piros fehérnemű szettek, a piros bugyik, a piros melltartók valahogy összekapcsolódnak a csábítással, az erotikával.

Nem véletlen, hiszen a vörös a tűz jelképe, az erotika szimbóluma. A piros szín általában feltüzeli a férfiakat, és bár sok hölgy egyébként is kedveli a piros színt, azért az igazság az, hogy éppen ez a feltüzelni vágyás bújik meg a legtöbb esetben a piros fehérneműk viselése mögött.

piros szín jelentése egyébként elég összetett. A piroshoz kapcsolódik a dinamizmus és az erő mindenekelőtt. A vörös okkert már az ősemberek is használták a barlangrajzaik készítése során, de a bikaviadalok során is piros posztót lengetnek. Persze azért jó tudni, hogy nem azért piros a posztó színe, mert az felhergelné a bikát (tekintve, hogy részben színvakok), hanem azért, hogy ne látszódjanak a vérnyomok és a közönség számár is látványosabb a piros szín.

piros színhez egyes kutatások szerint a főemlősök alapvetően vonzódnak, a szerelmet, szexualitást kapcsolják hozzá. A Valentin nap jelképe is a piros szín. Kutatások támasztották azt is alá, hogy a pirostól gyorsabbak és erősebbek leszünk, azonnal megadja számunkra azt a pluszt, amire szükségünk van.

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280