Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 2, 21:47

Fontos programok és applikációk vállalkozóknak

  • Közzétéve Érdekességek

Napjainkban szerencsére már egyre több online elérhető, legtöbb esetben ingyenes szoftverrel találkozhatunk, amely a vállalkozások mindennapjainak megkönnyítésére hivatottak. Különböző feladatkezelő-, számlázó-, CRM-, vagy hírlevélküldő rendszerek segítségével teheted gördülékennyé vállalatod munkafolyamatait.

zan x jsi 9hl7o unsplash

Miért van szükséged online szoftverekre?

Vállalkozóként számos akadállyal találkozhatsz az utadon, amíg az ötlet megformálódásától eljutsz annak megvalósításáig, majd eredményes fenntartásáig. Egy küzdelmes út előtt állsz, mely során érdemes programokkal és online használható szoftverekkel felvértezni vállalkozásodat, hiszen rengeteg terhet levehetnek a válladról.  

Cikkünkkel segítségedre leszünk abban, hogy mely programokat érdemes választanod ahhoz, hogy gördülékennyé és átláthatóvá tedd a folyamatokat, megkönnyítve ezzel saját, valamint munkatársaid mindennapjait.

Feladatkezelés mesterfokon

A feladatkezelés mondhatni a legproblémásabb pontja a vállalkozói létnek. Abban az esetben, ha nem ugyanaz a cél lebeg a szemetek előtt, ha nem tudjátok, ki, milyen munkafolyamat által próbálja megvalósítani a saját célját és éppen min dolgozik, akkor a mindennapjaitokat átszőheti a káosz. Mindez nem csak eredményhez nem vezet, de még hátráltat is. 

Lásd a teljes képet!

Kisebb-nagyobb célok eléréséhez látni kell az odáig elvezető utat, mindazonáltal a határidőkkel is egyaránt tisztában szükséges lennie a zökkenőmentes működéshez. 

Egyszerűen kezelhető és könnyen értelmezhető a Trello, amely ’táblák’ segítségével rendszerezi a feladataidat, a feladatokhoz tartozó leírást pedig különböző ’kártyákon’ tárolja. A színek még könnyebbé teszik a címkézést és az átláthatóságot.

Kifejezetten népszerű továbbá a felhőalapú Asana is, amely egyszerre több projekt hatékony kezelésére is képes. A legjobb benne, hogy összekapcsolható olyan programokkal is, mint a Slack, a Dropbox vagy a Gmail.

Számlázó szoftver egyszerűen

Számlázó programok ismerete is elengedhetetlen vállalkozásod működtetéséhez. Számlázó program tekintetében elsődleges fontosságú az egyszerű és kényelmes használat. Szerencsére már egyre több ingyenes programmal találkozhatsz, amelyek kifejezetten letisztultak és könnyen kezelhetők. Ilyen például a NAV Online Számlázója, a Billingo vagy a Számlázz.hu, csak hogy a legnépszerűbbeket említsük.

Hírlevélküldő rendszerek

Az e-mail marketing szintén elengedhetetlen pontja célcsoportod elérésének. Egy tudatosan felépített e-mail kampány hatalmas sikereket hozhat és segítségével az érdeklődőből vevő lehet, a korábbi fogyasztóból pedig újra vásárló. Használatával újból felkeltheted a feliratkozóid figyelmét és megismertetheted velük legújabb termékeidet vagy szolgáltatásaidat. 

Légy tudatos használója az alábbi szoftvereknek és virágoztasd fel segítségükkel vállalkozásodat!

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280