Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 18, 17:13

Szirota Jennifer és Opitz Barbara is Palya Bea feldolgozással robbantott

Négy év különbséggel két Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei énekes is Palya Bea feldolgozással robbantotta fel az RTL Klub stúdióját az élő show-ban.

palya11

Nem is olyan régen, négy évvel ezelőtt a nyírmadai Szirota Jennifer egy Palya Bea feldolgozással robbant be a köztudatba, igazi sikerei kezdetét az "Add már uram az esőt" című dalhoz köthetjük. Jenni akkor a "Csillag születik" RTL Klub műsorban már több élő adáson is túl volt, de az igaz nagy dobás ez a dal volt. A nagy "kritikus" Puzsér Róbert akkor azt mondta: "Nem csak a Kovács Kati féle változatnál volt jobb, de még a Palya Bea félénél is, ami nagyon nagy szó"!

A szintén megyebeli, sonkádi Opitz Barbara, nem várt ennyit a "nagy dobással". Barbi, akit a szintén RTL Klub műsorban az X Faktorban erős hangja miatt csak "mikrofon gyilkosnak" hívnakmár a második élő adásban Palya Bea feldolgozást mutatott be, az "Utánam a vízözön"-t:

Az előadás után a közönség állva tapsolt, és őrjöngve éltette Barbit, de a mentorok dicséretei sem maradtak el:

„Azt a mindenit, de jó vagy! Teljesen elvarázsoltál, teljesen megvettél. Végem van érted, anyukám! Fantasztikus, köszönöm!” – Gáspár Laci.

„Ez az előadóművészet lényege. Megálltál ott, és hátratett kézzel idetetted nekünk az egészet. Ez zseniális volt.” – ByeAlex.

Palya12

„Hogy végződik ez a műsor? Felrobbant a nézőtér, és felrobbant a szívem is. Fantasztikus volt.” – Puskás Peti.

„Nem rajongtál ezért a dalért, de én tudtam, hogy megcsinálod! Köszönöm az édesanyádnak, hogy a világra hozott.” – Tóth Gabi.

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280